Festlig fejring af kulturen i Thy

Publiceret 22-04-2024

Kom og vær med, når Thisted Kommune sammen med Kulturelt Samråd uddeler årets kulturpris.

Kom og vær med til at hylde en person eller forening, som har gjort noget særligt for kulturen i Thy. Kulturpris Thy er Thisted Kommunes påskønnelse og fejring af de kulturelle ildsjæle, som har været med til opbygge den kulturelle mangfoldighed vi har i Thy.

Traditionen tro bliver det en festlig dag, når vi med musik, kunst og god mad fejrer kulturen og årets prismodtager. Glæd dig blandt andet til at opleve lokale Niclas Jensen med band og Musikskolens fokuslinjeband Red Solarna.

Hvert år siden 2012 er Kulturprisen blevet uddelt til en forening, institution eller aktør, som har ydet en fremragende og særlig indsats for kulturlivet i Thy. Udover æren består prisen også af en flot bronze-skulptur, som er skabt af kunstneren Zoran Luka, der i mange år var en aktiv del af Kirsten Kjærs Museum.

De tre norminerede til årets kulturpris offentliggøres i april. 

Årets kulturpris uddeles i gården ved Plantagehuset og ungdomshuset URT i tæt samarbejde mellem Thisted Kommune, Kulturelt Samråd, KulturRummet, URT, Spillestedet Thy, Limfjordsteatret og Alive Festival. Se programmet herunder. 

PROGRAM

Kl. 11-15 Madværkstedet holder åbent. 
Mulighed for at købe let frokost, kaffe og kage

Kl. 13.00 Gårdhaven åbner
URT sælger drikkevarer, Madværkstedet sælger smagsoplevelser

Kl. 13.30 Koncert med lokale Niclas Jensen i Jazztrio
Jensen/Knold/Johansen er en moderne jazztrio med en stærk musikalsk kemi og vision. Glæd dig til at opleve et levende og varieret udtryk, når de inkluderer dig i deres musikalske eventyrlystne univers.

Kl. 14.30 Performance med UngKunst Thy

Kl. 14.45 ELBA - Sidste års vinder af Kulturpris Thy giver et par numre.

Kl. 15.00 Uddeling af Kulturprisen

Kl. 15.15 Musikskolens fokuslinjeband Red Solarna
Red Solarna spiller musik du kender i arrangementer du ikke kender.
Med deres egne fortolkninger af pophits, og enkelte egne numre, kan du forvente alt fra pop og storladne ballader, over lidt mere funky ting, til rock der rykker alle de gode steder, 

Kl. 15.40 Musik og fortsat bar og kagesalg

Kl. 17.00 Gårdhaven lukker

Programmet opdateres løbende

 

 

Kulturelt Samråd uddeler i starten maj årets ungepris: Årets unge kulturtårn. Du kan stadig nå at indstille til denne pris. Send indstilling til kulturthisted@gmail.com