Hvad er KulturRummet?

KulturRummet er Thisted Kommunes ambitiøse og innovative satsning på kulturområdet. KulturRummet samler de kommunale kulturinstitutioner i Thy i et kreativt oplevelses- og læringsrum med vide rammer og højt til loftet - for alle aldre. 

KulturRummet kom på tegnebrættet første gang i 2012. I 2016 begyndte arbejdet med at bygge en hel ny musikskole i forlængelse af Biblioteket i Thisted, og bygningen blev sammen med KulturRummet indviet i 2018. 

Gennem årene har KulturRummet søsat og gennemført en lang række samarbejdsprojekter inden for kulturområdet med støtte fra lokale, regionale og landsdækkende puljer. Vi har bl.a. i undersøgt unge thyboers forhold til lokaldemokrati, afholdt YouTopia festival og Ungdommens Vælgermøde - og meget mere.

Hvor finder jeg KulturRummet?

KulturRummet er ikke et traditionelt kulturhus, men består af nye og gamle kulturhuse, der samarbejder på tværs – inde og ude.

KulturRummet består af Biblioteket i Thy, Musik- og Kulturskolen i Thy, medborgerhuset Plantagehuset og Madværkstedet, byrummet Smedjen og Thisted Musikteater. 

 

Vil du lege med os?

KulturRummets sekretariat holder til her:

Tingstrupvej 13
7700 Thisted 

Telefon: 99 17 28 28 

Ledige stillinger kan ses på Thisted.dk.