Om Plantagehuset

Plantagehuset er en god blanding af medborger-, aktivitets- og kulturhus for Thisted by og opland og har eksisteret siden 1981. Arrangementerne i huset varetages hovedsageligt af foreninger og enkeltpersoner, der arbejder frivilligt.

Plantagehuset er et omdrejningspunkt i Thy og thyboernes fælles medborgerhus. Det er stedet at bruge kroppen, hænderne, ørerne, hovedet, smagsløgene og øjnene, for her er plads til at bygge, forme og stykke sammen – øve, lytte og opleve.

Med 300 parkeringspladser lige foran Plantagehuset samt tilgængeligt internet i hele huset er der mange muligheder for at enhver thybo kan folde sig ud. Der er adgang til handicaptoiletter og pusleborde samt en række mødelokaler, kreative lokaler og musikalske lokaler.

Så det er bare om at lægge vejen forbi vores medborgerhus og byde ind med tilbud og aktiviteter som kan udfordre kroppen med bl.a. musik, hop, dans samt akrobatik og hovedet med bl.a. forskning, edb samt foredrag.

Aktiviteter i Plantagehuset


Husets brugere er foreninger, der er registreret under fritidsloven, samt interesse- og aktivitetsgrupper, institutioner, forvaltninger, erhverv og private. Alle kan komme i Plantagehuset og benytte husets tilbud.

Har du eksempelvis et arrangement, eller har du lyst til at (med)skabe noget sammen med andre thyboer, så har vi rammerne til det. Og husk, at hvis du er vært for et offentligt arrangement i Plantagehuset, så opret det i eventkalenderen Thy360.dk, så bliver det automatisk vist her på hjemmesiden også.

Medborgerhuset her i Thy danner nemlig ramme om alt fra keramik og porcelæn til håndarbejde. Der er lokaler til mødeaktiviteter, kurser, foredrag og workshops foruden lokale til at træne musikalske færdigheder.

Plantagehuset danner også rammerne om koncerter med både internationale, nationale og lokale navne, ligesom det også er her i medborgerhuset, at vores egen café, Madværkstedet, er at finde.

Og så kan langt de fleste af disse lokaler også komme til at danne rammen om dit private arrangementer, loppemarkeder og andet.

Du kan læse meget mere om vores lokaler, muligheder for at booke dem samt vilkår for at låne på lige her

Plantagehuset
Plantagevej 18
7700 Thisted
Tlf.: 20 46 37 33
E-mail: plantagehuset@thisted.dk