Galleriet

2. sal

Velkommen til Galleriet

Gallerier er et af Plantagehusets større, kreative lokaler med plads til billedkunst, undervisning, møder eller andre kreative workshops.

Netop fordi der er tale om et frit tilgængeligt lokale i vores fælles medborgerhus, så er hele omdrejningspunktet, at alle kan benytte faciliteterne, selv er med til at vedligeholde og passe på tingene samt at (med)skabe.

På siden her finder du praktiske oplysninger om lokalet samt nederst information om, hvordan du booker det.

Lokalet

Galleriet er beliggende på anden sal med plads til 30 personer.

Idet lokalet ofte anvendes til undervisning, er det vigtigt, at borde og stole altid sættes tilbage til udgangspunktet, hvis du har flyttet rundt på det i forbindelse med din aktivitet. Samtidig er det ikke tilladt at anvende de materialer eller kreationer, som står rundt omkring i lokalet, idet de hører til de forskellige hold, som anvender lokalet.

Adgang til Galleriet

Alle er velkomne til at booke plads til deres foreninger eller grupper i Galleriet.

Lokalet anvendes af KulturRummet til forskellige Kulturfag, hvorfor der vil være tidsrum, hvor Galleriet er booket, eller tidspunkter hvor bookinger må flyttes af hensyn til undervisningen.

Det er muligt at forespørge på at låne eller leje Galleriet alle ugens dage i Plantagehusets åbningstid, som er mandag til søndag kl. 08.00 – 20.00

Vær opmærksom på, at der kan være datoer, hvor det ikke er muligt at booke lokalet grundet større arrangementer, som Plantagehuset danner rammen om. Vær samtidig opmærksom på, at Galleriet anvendes af KulturRummet til forskellige Kulturfag, hvorfor der er faste tidsrum, hvor lokalet ikke kan bookes samt tidspunkter, hvor bookinger må flyttes af hensyn til undervisningen.

I et åbent medborgerhus skal der generelt tages forbehold for aflysninger og flytninger – i sådanne tilfælde vil Plantagehuset være behjælpelig med at finde alternative løsninger enten i form af andre lokaler eller øvrige datoer.

Der må dog ikke være tale om kommercielle arrangementer, det vil sige, arrangementer der har til formål at sælge et produkt, samle penge ind, eller på anden måde give økonomisk overskud. Ønskes sådanne aktiviteter afholdt, skal der betales leje for brug af området.

Det samme gør sig gældende i alle tilfælde, når der er tale om offentlige myndigheder, regionale og statslige forvaltninger, erhverv, firmaer samt private borgere.

Lejen er 1000 kr. inkl. moms., som faktureres efter lokalets anvendelse. Aflysning skal ske seneste fem hverdage før aktiviteten for at lejen bortfalder – herefter faktureres halvdelen af beløbet.

 

Book tid

For at kunne booke og anvende Galleriet skal du oprettes som bruger i Plantagehuset.

Det gør du ved at sende en mail til plantagehuset@thisted.dk med følgende oplysninger:

 • foreningen/forbund/organisations navn
 • fulde navn på kontaktperson
 • adresse på foreningen/forbund/organisation eller kontaktperson
 • telefonnummer på foreningen/forbund/organisation og kontaktperson
 • mailadresse på foreningen/forbund/organisation og kontaktperson

Lokalet bookes ligeledes ved at sende en forespørgsel på mail til plantagehuset@thisted.dk

I mailen skal følgende oplysninger tydeligt fremgå:

 • foreningen/forbund/organisations navn
 • kontaktperson
 • aktivitet / type af møde (formål)
 • titel på arrangement (det som skal stå i kalenderen samt på infoskærmen i Plantagehuset)
 • antal personer
 • dato og klokkeslæt

Der kan oprettes en seriebooking, hvis din forening ønsker at afholde faste aktiviteter. I så fald skal der i mailen stå, hvilken type aktivtete der er tale om samt startdato, periode og slutdato.

Vær opmærksom på, at lokalet først er booket, når der foreligger en bekræftelse på mail. I bekræftelsen vil det også fremgå, om der skal betales leje for brug af lokalet. Når bookingen er bekræftet, vil den også fremgår af kalenderen længere nede på siden.

Ønskes forplejning som eksempelvis frokost, kaffe og kage samt drikkevarer skal dette aftales direkte med Madværkstedet på 99 17 38 34.

Kontakt

Har du brug for hjælp, så kan du både ringe og sende en mail.

Plantagehusets telefonnummer er 20463733, og der er telefontid i hverdagene i følgende tidsrum:
Mandag: 8:00-11:00 + 13:00-15:00
Tirsdag: 8:00-11:00 + 13:00-15:00
Onsdag: 8:00-11:00 + 13:00-15:00
Torsdag: 8:00-11:00 + 13:00-15:00
Fredag: 8:00-11:00

Du kan også sende en mail til plantagehuset@thised.dk som løbende bliver betjent alle hverdage fra 8.00-15.00