Caféområdet

Stueplan

Velkommen til Caféområdet

Caféområdet er både Plantagehusets farverige café Madværkstedet og medborgerhusets fællesrum samt dagligstue med mulighed for at afholde aktiviteter, når Madværkstedet ikke er åbent.

Netop fordi der er tale om et åbent område i vores fælles medborgerhus, så er hele omdrejningspunktet, at alle kan benytte faciliteterne, selv er med til at vedligeholde og passe på tingene samt at (med)skabe.

På siden her finder du praktiske oplysninger om området samt nederst information om, hvordan du booker det.

Området

Caféområdet er beliggende i stueetagen med plads til godt 40 personer.

Området kan bookes uden for Madværkstedets åbningstider til for eksempel møder, foredrag og fællesspisning. Det er derfor muligt at sende en forespørgsel på at låne eller leje Caféområdet inden for følgende tidsrum: 

Mandag samt lørdag og søndag: 08.00 – 20.00
Tirsdag til Fredag: 17.00 – 20.00

Ved brug af Caféområdet er det på intet tidspunkt tilladt at anvende Madværkstedets køkkenfaciliteter eller gøre brug af genstande ved disken. Idet Caféområdet i hverdagen netop udgør Madværkstedet, skal der efter ethvert arrangement ryddes op og gøres rent, ligesom at borde og stole altid skal sættes tilbage til dets udgangspunktet.

Området er åbent for gennemgang i hele Plantagehusets åbningstid, og der er ikke mulighed for at spærre af, når ens arrangement afholdes.

Vær opmærksom på, at der er en række datoer, hvor det ikke er muligt at booke Caféområdet grundet større arrangementer, som Plantagehuset danner rammen om, eller på datoer for fællesspisning i Madværkstedet.

I et åbent medborgerhus skal der generelt tages forbehold for aflysninger og flytninger – i sådanne tilfælde vil Plantagehuset være behjælpelig med at finde alternative løsninger i form af eksempelvis andre lokaler.

Adgang til Caféområdet

Caféområdet kan lånes af registrerede foreninger, foreninger som ikke er registrerede, diverse interessegrupper, oplysningsforbund og hjælpeorganisationer.

Der må dog ikke være tale om kommercielle arrangementer, det vil sige, arrangementer der har til formål at sælge et produkt, samle penge ind, eller på anden måde give økonomisk overskud. Ønskes sådanne aktiviteter afholdt, skal der betales leje for brug af området.

Det samme gør sig gældende i alle tilfælde, når der er tale om offentlige myndigheder, regionale og statslige forvaltninger, erhverv, firmaer samt private borgere.

Lejen er 2500 kr. inkl. moms for første døgn og 1000 kr. inkl. moms for efterfølgende døgn, som faktureres efter anvendelse af området. Aflysning skal ske seneste 8 hverdage før aktiviteten for at lejen bortfalder – herefter faktureres halvdelen af beløbet for det samlede antal døgn booket.

Book tid

For at kunne booke og anvende Caféområdet skal du oprettes som bruger i Plantagehuset.

Det gør du ved at sende en mail til plantagehuset@thisted.dk med følgende oplysninger:

 • foreningen/forbund/organisations navn
 • fulde navn på kontaktperson
 • adresse på foreningen/forbund/organisation eller kontaktperson
 • telefonnummer på foreningen/forbund/organisation og kontaktperson
 • mailadresse på foreningen/forbund/organisation og kontaktperson

Området bookes ligeledes ved at sende en forespørgsel på mail plantagehuset@thisted.dk

I mailen skal følgende oplysninger tydeligt fremgå:

 • foreningen/forbund/organisations navn
 • kontaktperson
 • aktivitet / type af møde (formål)
 • titel på arrangement (det som skal stå i kalenderen samt på infoskærmen i Plantagehuset)
 • antal personer
 • dato og klokkeslæt

Vær opmærksom på, at Caféområdet først er booket, når der foreligger en bekræftelse på mail. I bekræftelsen vil det også fremgå, om der skal betales leje for brug af lokalet. 

Ønskes forplejning som eksempelvis frokost, kaffe og kage samt drikkevarer skal dette aftales direkte med Madværkstedet på 99 17 38 34.