Salen

Stueplan

Velkommen til Salen

Salen er Plantagehusets største lokale med mulighed for at afholde koncerter, gymnastikhold, yogahold og større gruppeaktiviteter.

Netop fordi der er tale om et tilgængeligt lokale i vores fælles medborgerhus, så er hele omdrejningspunktet, at alle kan benytte faciliteterne, selv er med til at vedligeholde og passe på tingene samt at (med)skabe.

På siden her finder du praktiske oplysninger om Salen samt nederst information om, hvordan du booker den.

Lokalet

Salen er beliggende i stueetagen, den måler 9x16 meter og kan rumme op til 100 personer.

Der har lydudstyr og projektor med lærred i salen, mens der i det tilstødende rum findes stole og borde til at køre frem og stille op.

Salen er på daglig basis i brug til mange af Thys foreningsaktiviteter og -hold samt koncerter med Spillestedet Thy og Jazz i Thy.

Vær derfor opmærksom på, at der er både faste tidsrum samt en række datoer, hvor det ikke er muligt at booke Salen grundet disse faste aktiviteter og større arrangementer. Herudover danner både Plantagehuset og Salen også rammen om en række kulturarrangementer, hvorfor det heller ikke er muligt at booke salen på disse tidspunkter.

I et åbent medborgerhus skal der generelt tages forbehold for aflysninger og flytninger – i sådanne tilfælde vil Plantagehuset være behjælpelig med at finde alternative løsninger enten i form af andre lokaler eller øvrige datoer.

Alle er dog fortsat velkomne til at sende en forespørgsel på at låne eller leje Salen gældende alle ugens dage i Plantagehusets åbningstid, som er mandag – søndag kl. 08.00 – 20.00

Adgang til Salen

Salen kan lånes af registrerede foreninger, foreninger som ikke er registrerede, diverse interessegrupper, oplysningsforbund og hjælpeorganisationer. 

Ved åbne arrangementer, hvor der ikke tages entre, er leje af salen gratis. 

For kommercielle arrangementer (når der tages entré for arrangementet, eller hvis arrangementet er privat/lukket for en bred gruppe af borgere) koster det 3500 kr. pr. døgn (plus 1500 kr. pr. ekstra døgn) og 1500 kr. for en aften. 

For folkeoplysende foreninger, selvejende institutioner, kulturelle sammenslutninger og kulturelle grupper, der afvikler åbne kulturarrangementer, er leje 1500 kr. pr. døgn (500 kr. pr. ekstra døgn) og 500 kr. for en aften. Dette gælder også offentlige myndigheder, regionale og statslige forvaltninger erhverv, firmaer samt private borgere.

Aflysning skal ske seneste otte hverdage før aktiviteten for at lejen bortfalder – herefter faktureres halvdelen af beløbet for det samlede antal døgn booket.

Book tid

For at kunne booke og anvende Salen skal du oprettes som bruger i Plantagehuset.

Det gør du ved at sende en mail til plantagehuset@thisted.dk med følgende oplysninger:

 • foreningen/forbund/organisations navn
 • fulde navn på kontaktperson
 • adresse på foreningen/forbund/organisation eller kontaktperson
 • telefonnummer på foreningen/forbund/organisation og kontaktperson
 • mailadresse på foreningen/forbund/organisation og kontaktperson

Lokalet bookes ligeledes ved at sende en forespørgsel på mail til plantagehuset@thisted.dk

I mailen skal følgende oplysninger tydeligt fremgå:

 • foreningen/forbund/organisations navn
 • kontaktperson
 • aktivitet / type af møde (formål)
 • titel på arrangement (det som skal stå i kalenderen samt på infoskærmen i Plantagehuset)
 • antal personer
 • dato og klokkeslæt (start- og sluttidspunkt)
 • ønske om hjælp til opsætning af stole og borde (skal aftales med personalet i Plantagehuset, om det er muligt eller ej)

Vær opmærksom på, at lokalet først er booket, når der foreligger en bekræftelse på mail. I bekræftelsen vil det også fremgå, om der skal betales leje for brug af lokalet. Når bookingen er bekræftet, vil den også fremgå af kalenderen længere nede på siden.

Ønskes forplejning som eksempelvis frokost, kaffe og kage samt drikkevarer skal dette aftales direkte med Madværkstedet på 99 17 38 34.

Delingsaftaler

Der er en række foreninger, som udbyder gymnastik, yoga, afspænding, dans og andre aktiviteter for sundhed og helbred. Foreningerne har mulighed for at få en delingsaftale, hvilket betyder at der i et givent tidsrum er mulighed for at lave en serie booking til faste aktiviteter.

For Salen er der indført et nyt system for booking af hold i Salen via delingsaftaler. De foreninger som ønsker en delingsaftale skal derfor sende en mail til plantagehuset@thisted.dk og oplyse om, at de gerne vil oprettes til dette. Mailen skal indeholde følgende oplysninger:

 • foreningen/forbund/organisations navn
 • fulde navn på kontaktperson
 • adresse på foreningen/forbund/organisation eller kontaktperson
 • telefonnummer på foreningen/forbund/organisation og kontaktperson
 • mailadresse på foreningen/forbund/organisation og kontaktperson
 • aktivitet i Salen
 • forventet antal deltagere

To gange om året åbnes der på en fast dato op for bookinger af Salen via delingsaftaler. Det gør der på følgende tidspunkter:

 • Den 1. maj kl. 15.00 – der åbnes for booking af Salen for perioden 1. juli til 31. december
 • Den 1. november kl. 15.00 – der åbnes for booking af Salen for perioden 1. januar til 30. juni

Det skal i den forbindelse nævnes, at der allerede kan være hverdagsaftener, hvor vi har sagt ja til en anden booking af et større arrangement, hvorfor tiden ikke er ledig.

Det er muligt at få lavet en delingsaftale til salen mandag, tirsdag og onsdag i tidsrummet 8.00-17.30. Øvrige dage og tidsrum er ikke en del af delingsaftalen. 

Som nævnt, så skal der generelt i et åbent medborgerhus tages forbehold for aflysninger og flytninger i tilfælde af eksempelvis middagskoncert eller aftenkoncert, hvor der skal laves lydprøver tidligere på dagen – i sådanne tilfælde vil Plantagehuset være behjælpelig med at finde alternative løsninger enten i form af andre lokaler, øvrige tidspunkter eller eksempelvis en forlængelse med en ekstra gang.

Kontakt 

Har du brug for hjælp, så kan du både ringe og sende en mail.

Plantagehusets telefonnummer er 20463733, og der er telefontid i hverdagene i følgende tidsrum:
Mandag: 8:00-11:00 + 13:00-15:00
Tirsdag: 8:00-11:00 + 13:00-15:00
Onsdag: 8:00-11:00 + 13:00-15:00
Torsdag: 8:00-11:00 + 13:00-15:00
Fredag: 8:00-11:00

Du kan også sende en mail til plantagehuset@thised.dk som løbende bliver betjent alle hverdage fra 8.00-15.00